Пребарување
Сите категории
  Menu Close
  Производ на денот
  Последни блог записи
  Витамин Д во превенција од COVID-19
  Витамин Д во превенција од COVID-19

  Во борбата против COVID-19 е неопходен силен имунолошки систем. За таа цел на телото му се потребни витамини и други хранливи материи.

  Витамин Д е стероиден хормон, кој се продуцира со помош на ултра...

  Read More
  Настинка и грип
  Настинка и грип

  Што се грипот и настинката?

  Грипот и настинката се најчестите респираторни заболувања, коимеѓу себе се разликуваат по нивната симптоматологија и нивните предизвикувачи. Општо земено, за разлика од на...

  Read More
  Анксиозност и стрес
  Анксиозност и стрес

  Што е анксиозност?

  Анксиозност претставува емоција која се опишува како непријатна состојба на внатрешни бурни промени, често придружена со нервозно однесување кое се забележува и во движењето и во о...

  Read More
  Остеопороза
  Остеопороза

  Остеопорозата е болест која погодува милиони луѓе ширум светот, се развива многу бавно и се карактеризира со мала коскена маса и коскено ткиво, што доведува до слабеење и кршливост на коските, како и ...

  Read More
  Анемија
  Анемија
  Што е анемија? Анемија е состојба при која бројот на црвените крвни клетки или концентрацијата на хемоглобин се пониски од референтните вредности ( за мажи 13,5-17,5 g/dL, за жени 12,0-15,55 g/dL)...
  Read More
  Најпродавани
  Слика на ORTHOMOL IMMUN вијали

  ORTHOMOL IMMUN вијали

  Orthomol® Immun е комбинација на витамини, елементи во трагови и фитонутриенти за зајакнување и подршка на имуниот систем. Пакување од 30 вијали (течност за пиење) од 20ml плус две таблети
  3.700,00 ден
  Слика на ORTHOMOL IMMUN прашок

  ORTHOMOL IMMUN прашок

  Orthomol® Immun е комбинација на витамини, елементи во трагови и фитонутриенти за зајакнување и подршка на имуниот систем. Пакување од 30 дневни дози, во форма на прашок (15gr).
  3.100,00 ден
  Слика на ORTHOMOL VITAL F (прашок + таблети + капсули)

  ORTHOMOL VITAL F (прашок + таблети + капсули)

  Orthomol® Vital f е граничен производ за жени за менаџирање на хроничен замор, burn-out синдром, болести асоцирани со стрес со метаболни нарушувања. Специфичната ортомолекуларна комбинација на микронутриенти во Orthomol® Vital f ги обезбедува микронутриентите што се важни за нервниот систем и енергетскиот метаболизам.
  3.300,00 ден
  Слика на MELATONIN PURA x 120 микротаблети

  MELATONIN PURA x 120 микротаблети

  Мелатонинот допринесува за да се намали времето кое е потребно за да настане сон и да се олесни ефектот од џет-лет. Делува како инфламаторен суспресор и супресор на оксидативен стрес. Поради овие ефекти има импликација во патогенезата на COVID-19.
  290,00 ден