Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  Нервен систем

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на ORTHOMOL VITAL M (прашок + таблета + капсули)

  ORTHOMOL VITAL M (прашок + таблета + капсули)

  Orthomol® Vital m е граничен производ за мажи за менаџирање на хроничен замор, burn-out синдром, болести асоцирани со стрес со метаболни нарушувања. Специфичната ортомолекуларна комбинација на микронутриенти во Orthomol® Vital m ги обезбедува микронутриентите што се важни за нервниот систем и енергетскиот метаболизам. Едно пакување содржи 30 дневни дози. 1 дневна доза се состои од 15gr прашок плус 1 таблета и 2 капсули (1,9gr)
  3.300,00 ден
  Слика на ORTHOMOL VITAL M (вијали плус капсули)

  ORTHOMOL VITAL M (вијали плус капсули)

  Orthomol® Vital m е граничен производ за мажи за менаџирање на хроничен замор, burn-out синдром, болести асоцирани со стрес со метаболни нарушувања. Специфичната ортомолекуларна комбинација на микронутриенти во Orthomol® Vital m ги обезбедува микронутриентите што се важни за нервниот систем и енергетскиот метаболизам. Едно пакување содржи 30 вијали и 60 капсули. Дневна доза = 1 вијала (течност спремна за пиење) плус 2 капсули
  4.100,00 ден
  Слика на ORTHOMOL VITAL F (прашок + таблети + капсули)

  ORTHOMOL VITAL F (прашок + таблети + капсули)

  Orthomol® Vital f е граничен производ за жени за менаџирање на хроничен замор, burn-out синдром, болести асоцирани со стрес со метаболни нарушувања. Специфичната ортомолекуларна комбинација на микронутриенти во Orthomol® Vital f ги обезбедува микронутриентите што се важни за нервниот систем и енергетскиот метаболизам.
  3.300,00 ден
  Слика на ORTHOMOL VITAL F (вијали плус капсули)

  ORTHOMOL VITAL F (вијали плус капсули)

  Orthomol® Vital f е граничен производ за мажи за менаџирање на хроничен замор, burn-out синдром, болести асоцирани со стрес со метаболни нарушувања. Специфичната ортомолекуларна комбинација на микронутриенти во Orthomol® Vital f ги обезбедува микронутриентите што се важни за нервниот систем и енергетскиот метаболизам. Едно пакување содржи 30 вијали и 30 капсули. Дневна доза = 1 вијала (течност спремна за пиење- 20ml) и капсула (0.7gr)
  4.100,00 ден
  Слика на SIBERIAN Ginseng x 100 обложени таблети

  SIBERIAN Ginseng x 100 обложени таблети

  СИБИРСКИ ЖЕН ШЕН помага во подобрување на менталните и физичките перформанси.
  545,00 ден
  Слика на GINKGO BILOBA 60mg x 60 капсули

  GINKGO BILOBA 60mg x 60 капсули

  Ginkgo Biloba- заштита на вашиот ум.Полезности:Го подобрува тонусот и еластичноста на сите крвни садови (од големите артерии како што е аортата па до најмалите крвни садови – капиларите) со што се подобрува циркулацијата во мозокот и екстремитетите.Ги ублажува пореметувањата во функционирањето на мозокот (ментална способност, помнење, концентрација),Поддршка при студени раце и нозе и вкочанетост-трнење,Ги ублажува мигрените.
  850,00 ден
  Филтри Close
  Min: 285,00 ден Max: 4.100,00 ден
  ден285 ден4100