Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  CH ALPHA OSTEO X 30 KESI

  Производител: GELITA HEALTH
  CH Alpha Osteo е продукт којшто врз база на оргинаторот FORTIBONE делува не само на ‘рскавицата туку и на органскиот дел на коската. Згора на тоа,комбинацијата плус со витамин Д, заедно со колагенскиот пептид специјално за коската го прави досега навистина уникатна и единствена комбинација.
  3.475,00 ден
  i h
  *
  *
  *