Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  CH ALPHA VIALI X30

  Производител: GELITA HEALTH
  CH-ALPHA-Иновативен начин на подобрување на здравјето на зглобовите! Поттикнува регенерација на р’скавицата!CH-ALPHA е колаген што содржи биоактивни колагенски пептиди,уникатна комбинација на амино киселини, неопходни за изградбата на р’скавичното ткиво.CH-ALPHA е природен продукт со комбинација на амино киселини ИДЕНТИЧНА на онаа во колагенот во меѓуклеточниот матрикс на зглобовите во телото.
  3.471,00 ден
  i h
  *
  *
  *
  Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија
  Слика на ORTHOMOL VITAL F (прашок + таблети + капсули)

  ORTHOMOL VITAL F (прашок + таблети + капсули)

  Orthomol® Vital f е граничен производ за жени за менаџирање на хроничен замор, burn-out синдром, болести асоцирани со стрес со метаболни нарушувања. Специфичната ортомолекуларна комбинација на микронутриенти во Orthomol® Vital f ги обезбедува микронутриентите што се важни за нервниот систем и енергетскиот метаболизам.
  3.300,00 ден
  Слика на ORTHOMOL IMMUN вијали

  ORTHOMOL IMMUN вијали

  Orthomol® Immun е комбинација на витамини, елементи во трагови и фитонутриенти за зајакнување и подршка на имуниот систем. Пакување од 30 вијали (течност за пиење) од 20ml плус две таблети
  3.700,00 ден