Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  Контакт

  Адреса: Бледски договор бр. 8, 1000 Скопје

  Телефон: 02 3104 926

  Работно време
  Од понеделник- петок: 07:00-21:00
  Сабота, недела: 09:00 – 15:00
  Празници: 08:00 – 16:00

  Емаил: contact@filaapteka.mk  *
  *
  *