Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  DOPELHERZ Mg+B6+B12+folna DIRE

  Производител: QUEISSER PHARMA
  Магнезиум на DOPPELHERZ 400 DIREKT содржи Магнезиум + Б6+Б12 +Folic Acid.Максимална препорачана дневна доза во една ќесичка-400 mg магнезиум, 400µg фолна киселина+ Б6+б12.Магнезиумот е минерал, кој учествува во активноста на околу 300 ензими во организмот, а неговите најважни функции се:Минерализација на коските,Пренос на нервните сигнали,Регулирање на контракцијата на мускулите,Регулирање на крвниот притисок и срцевиот ритам.Со еден збор тој ја поддржува нормалната функција на мускулите инервниот систем.
  328,00 ден
  i h
  *
  *
  *