Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  HEALTH SERRAPEPTASE 60000 IU x30 cps

  Производител: HEALTH AID
  Serrapeptidase претставува протеолитички ензим кој се добива од свилената буба. Протеолитичкиот ензим има значајна улога во разградбата на некротичните ткива без да предизвика оштетување на здравото, неоштетено ткиво Ги разложува интермедијерните воспалителни содржи
  990,00 ден
  i h
  *
  *
  *