Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  HEMOROL ung.35gr.

  Производител: FITOFARM
  Маст против хемороиди.Претставува комбинација од неколку растителни екстракти,цинк оксид и бизмут субгалат.Активните компоненти делуваат синергистички и ги ублажуваат симптомите поврзани со хемороиди како што се: воспаление,крварење,анален јадеж и анален егзем.растителните екстракти ја подобруваат микроциркулацијата,го подобруваат капиларниот проток,тонусот на крвните садови и го зајакнуваат сврзното ткиво.Цинк оксидот и бизмут субгалат делуваат адстрингентно.Маста се нанесува после извршена хигиена во аналната зона,во тенок слој неколку пати дневно и после извршената дефекација.
  120,00 ден
  i h
  *
  *
  *