Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  ICE POWER COLD SPRAY 200ml

  Производител: Fysioline
  ICE POWER COLD SPRAY е ефективна прва помош при повредите на мекото ткиво, како изместување, истегнување и рептура на мускулите и лигаментите, како и при помали изгореници.Дејството на ICE POWER COLD SPRAY започнува веднаш и трае околу 15 минути, за потоа третманот да продолжи со ICE POWER COLD GEL.
  499,00 ден
  i h
  *
  *
  *