Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  LAVANID® - гел за рани

  LAVANID е стерилен гел за рани на база на рингер, кој се одликува со добра подносливост на ткивото. Освен што е погоден за чистење и за навлажнување на раните, LAVANID гелот за рани е погоден и за преврски, т.е. за рани кои се населени од мултирезистенти бактерии
  634,00 ден
  i h
  *
  *
  *