Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  LAVANID® 2 R-R 0.04% 125ml

  LAVANID® 1 и LAVANID® 2 се стерилни, изотонични раствори за иригација базирани на Рингер-ов раствор кои содржат 0,02% и 0,04% Полихексанид како конзерванс, соодветно. Полихексанидот превенира раст на микроорганизми во преврските на рани и во растворот.
  457,00 ден
  i h
  *
  *
  *