Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  Mycology Research Laboratories

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на CORIOLUS- MRL 500mg x 90 таблети

  CORIOLUS- MRL 500mg x 90 таблети

  Кориолус-МРЛ не е екстракт, туку содржи мицелиум и примордиа (вегетативниот дел од фунгусот и млади плодови) од печурката Coriolus versicolor што се одгледува асептично во биомаса. Потоа, биомасата се прави во таблети, а секоја содржи по 500мг. Присуството на коренот во производот е многу важен, бидејќи тој содржи ензими за детоксикација, за спречување на оксидативниот стрес и на клеточниот развој.
  1.560,00 ден
  Слика на REISHI - MRL 500mg x 90 таблети

  REISHI - MRL 500mg x 90 таблети

  Реиши-МРЛ не е екстракт туку содржи мицелиум и примордиа (вегетативниот дел од фунгусот и млади плодови) од печурката Ganoderma lucidum што се одгледува асептично во биомаса којашто потоа се произведува во таблети по 500мг. Присуството на коренот во производот е многу важен, бидејќи тој содржи ензими за детоксикација, за спречување на оксидативниот стрес и на клеточниот развој.
  1.560,00 ден
  Слика на MAITAKE- MRL 500mg x 90 таблети

  MAITAKE- MRL 500mg x 90 таблети

  Маитаке-МРЛ не е екстракт, туку содржи мицелиум и примордиа (вегетативниот дел од фунгусот и млади плодови) од печурката Grifola frondosa што се одгледува асептично во биомаса. Потоа, биомасата се прави во таблети, а секоја содржи по 500мг.
  1.560,00 ден
  Слика на CHAGA -MRL 500mg x 90 таблети

  CHAGA -MRL 500mg x 90 таблети

  Чага-МРЛ не е екстракт, туку содржи мицелиум и примордиа (вегетативниот дел од фунгусот и млади плодови) од печурката Inonotus obliquus што се одгледува асептично во биомаса. Потоа, биомасата се прави во таблети, а секоја содржи по 500мг. Присуството на коренот во производот е многу важен, бидејќи тој содржи ензими за детоксикација, за спречување на оксидативниот стрес и на клеточниот развој.
  1.560,00 ден
  Слика на HERICIUM - MRL 500mg x 90 таблети

  HERICIUM - MRL 500mg x 90 таблети

  Херициум-МРЛ не е екстракт туку содржи и мицелиум и примордиа (млади плодови) од Hericium erinaceus што се одгледува асептично во биомаса. Потоа, биомасата се прaви во таблети, а секоја содржи по 500мг. Потоа, биомасата се прави во таблети, а секоја содржи по 500мг. Присуството на коренот во производот е многу важен, бидејќи тој содржи ензими за детоксикација, за спречување на оксидативниот стрес и на клеточниот развој.
  1.560,00 ден
  Слика на CORDYCEPS- MRL 500mg x 90 таблети

  CORDYCEPS- MRL 500mg x 90 таблети

  Кордицепс-МРЛ не е екстракт туку содржи мицелиум и примордиа (вегетативниот дел од фунгусот и млади плодови) од печурката Cordyceps sinensis што се одгледува асептично во биомаса. Потоа, биомасата се произведува во таблети, а секоја содржи по 500мг Кордицепс синесис. Присуството на коренот во производот е многу важен, бидејќи тој содржи ензими за детоксикација, против оксидативниот стрес и ширењето на несакани клетки.
  1.690,00 ден
  Филтри Close
  Min: 1.560,00 ден Max: 1.690,00 ден
  ден1560 ден1690