Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  ORTHOMOL

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Слика на ORTHOMOL BEAUTY x7 вијали

  ORTHOMOL BEAUTY x7 вијали

  Orthomol® Beauty е додаток во исхраната со значајни микронутриенти за кожата, косата и ноктите. Иновативната комбинација на колаген, хијалуронска киселина и фитамин-Q-10 комплекс има двоен ефек. Прво се обезбедуваат соодветни нутриенти за кожата и сврзното ткиво со што се обновува еластичноста, затегнатоста и хидратацијата. Второ, колагенските пептиди од Orthomol Beauty ги стимулираат фибробластите да продуцираат зголемена количина на колаген.
  1.500,00 ден
  Слика на ORTHOMOL CARDIO (прашок + таблети + капсули)

  ORTHOMOL CARDIO (прашок + таблети + капсули)

  Orthomol Cardio® е граничен производ за специјална медицинска намена. Orthomol Cardio® е соодветен за диетарен менаџмент на пациенти со болести на кардиоваскуларниот систем, како атеросклероза/ коронарна срцева болест, срцеви аритмии и срцева слабост. Пакување од 30 дневни дози Една кесичка (=дневна доза) содржи 15gr прашок плус 1таблета/3 капсули (3,3g
  3.600,00 ден
  Слика на ORTHOMOL IMMUN вијали

  ORTHOMOL IMMUN вијали

  Orthomol® Immun е комбинација на витамини, елементи во трагови и фитонутриенти за зајакнување и подршка на имуниот систем. Пакување од 30 вијали (течност за пиење) од 20ml плус две таблети
  3.700,00 ден
  Слика на ORTHOMOL IMMUN прашок

  ORTHOMOL IMMUN прашок

  Orthomol® Immun е комбинација на витамини, елементи во трагови и фитонутриенти за зајакнување и подршка на имуниот систем. Пакување од 30 дневни дози, во форма на прашок (15gr).
  3.100,00 ден
  Слика на ORTHOMOL Junior C Plus x 90 таблети за џвакање

  ORTHOMOL Junior C Plus x 90 таблети за џвакање

  Orthomol® Immun junior C plus е граничен производ, кој содржи комбинација на микронутритиенти соодветни за деца за подршка на имуниот систем. Витамини, фитонутриенти и елементи во трагови за менаџирање на чести рекурентни инфекции кај деца постари од 4 години. Пакување за 30 дена. Пакување со 90 таблети за џвакање со вкус, организирани во 30 пакетчиња кои содржат по 3 таблети за џвакање (=дневна доза)
  2.400,00 ден
  Слика на ORTHOMOL NATAL(прашок + капсули)

  ORTHOMOL NATAL(прашок + капсули)

  Orthomol® Natal е граничен производ наменет за периодот пред бременост, во текот на бременоста и после бременоста, за време на лактација. При планирање на бременост , значајно е на телото да му ја обезбедите соодветна потреба од витамини, минерали и елементи во трагови, затоа што тоа има поволен ефект на фертилноста. Содржи микронутриенти значајни за правилен развој на фетусот, а после породувањето бебето се снабдува со нив преку мајчиното млеко. Пакување за 30 дена. 1 дневна доза= 1 ќесичка прашок (14gr) плус 3 капсули (1,6gr)
  3.350,00 ден
  Слика на ORTHOMOL OSTEO x 30 кесички прашок

  ORTHOMOL OSTEO x 30 кесички прашок

  Orthomol® Osteo содржи комбинација на микронутриенти значајни за коските. Содржи витамин Д и калциум кои учествуваат во одржување на нормална структура на коските. Витамин Д придонесува за нормална апсорбција/искористување на калциумот и фосфорот, како и за одржување на нормално ниво на калциум во крвта. Калциум е потребен за одржување на нормални коски. Витамин Ц придонесува за нормално формирање на колаген за нормална функција на коските. Витамин Ц, цинк, бакар и манган придонесуваат за заштита на клетките од оксидативен стрес. Пакување за 30 дена, кое содржи 30 кесички прашок (15gr) 1 кесичка прашок= дневна доза
  2.600,00 ден
  Слика на ORTHOMOL SPORT (вијали+ таблети + капсули)

  ORTHOMOL SPORT (вијали+ таблети + капсули)

  Orthomol® Sport е граничен прозивод за подршка на физичкиот перформанс, издржливост и регенерација. Содржи балансирана комбинација на микронутриенти за физички активни лица есенцијални за оптимизиран перформанс. Магнезиум и калциум придонесуваат за нормална функција на мускулите. Б витамините и различните минерали придонесуваат за нормален енергетски метаболизам. Содржи L-карнитин, коензим Q10 и омега-3 масни киселини. Пакување за 30 дена. 1 дневна доза се состои од 1 вијала (течност спремна за пиење) од 20 ml и 1 таблета/1 капсула (1,6gr)
  4.100,00 ден
  Слика на ORTHOMOL VITAL M (прашок + таблета + капсули)

  ORTHOMOL VITAL M (прашок + таблета + капсули)

  Orthomol® Vital m е граничен производ за мажи за менаџирање на хроничен замор, burn-out синдром, болести асоцирани со стрес со метаболни нарушувања. Специфичната ортомолекуларна комбинација на микронутриенти во Orthomol® Vital m ги обезбедува микронутриентите што се важни за нервниот систем и енергетскиот метаболизам. Едно пакување содржи 30 дневни дози. 1 дневна доза се состои од 15gr прашок плус 1 таблета и 2 капсули (1,9gr)
  3.300,00 ден
  Слика на ORTHOMOL VITAL M (вијали плус капсули)

  ORTHOMOL VITAL M (вијали плус капсули)

  Orthomol® Vital m е граничен производ за мажи за менаџирање на хроничен замор, burn-out синдром, болести асоцирани со стрес со метаболни нарушувања. Специфичната ортомолекуларна комбинација на микронутриенти во Orthomol® Vital m ги обезбедува микронутриентите што се важни за нервниот систем и енергетскиот метаболизам. Едно пакување содржи 30 вијали и 60 капсули. Дневна доза = 1 вијала (течност спремна за пиење) плус 2 капсули
  4.100,00 ден
  Слика на ORTHOMOL BEAUTY x30 вијали

  ORTHOMOL BEAUTY x30 вијали

  Orthomol® Beauty е додаток во исхраната со значајни микронутриенти за кожата, косата и ноктите. Иновативната комбинација на колаген, хијалуронска киселина и фитамин-Q-10 комплекс има двоен ефек. Прво се обезбедуваат соодветни нутриенти за кожата и сврзното ткиво со што се обновува еластичноста, затегнатоста и хидратацијата. Второ, колагенските пептиди од Orthomol Beauty ги стимулираат фибробластите да продуцираат зголемена количина на колаген.
  4.950,00 ден
  Слика на ORTHOMOL VITAL F (прашок + таблети + капсули)

  ORTHOMOL VITAL F (прашок + таблети + капсули)

  Orthomol® Vital f е граничен производ за жени за менаџирање на хроничен замор, burn-out синдром, болести асоцирани со стрес со метаболни нарушувања. Специфичната ортомолекуларна комбинација на микронутриенти во Orthomol® Vital f ги обезбедува микронутриентите што се важни за нервниот систем и енергетскиот метаболизам.
  3.300,00 ден
  Слика на ORTHOMOL VITAL F (вијали плус капсули)

  ORTHOMOL VITAL F (вијали плус капсули)

  Orthomol® Vital f е граничен производ за мажи за менаџирање на хроничен замор, burn-out синдром, болести асоцирани со стрес со метаболни нарушувања. Специфичната ортомолекуларна комбинација на микронутриенти во Orthomol® Vital f ги обезбедува микронутриентите што се важни за нервниот систем и енергетскиот метаболизам. Едно пакување содржи 30 вијали и 30 капсули. Дневна доза = 1 вијала (течност спремна за пиење- 20ml) и капсула (0.7gr)
  4.100,00 ден
  Филтри Close
  Min: 1.500,00 ден Max: 4.950,00 ден
  ден1500 ден4950