Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  OZONE GOLD OZONE FACTOR caps.500mg x 30

  Производител: DERMOLINK
  Озонирано маслиново масло во мека желатинска капсула.Ги уништува бактериите, габите и вирусите во телото.Се користи за секојдневна превенција и подобрување на општата здравствена состојба на организмот. Го зајакнува имунолошкиот систем и виталност.Го спречува замастувањето на црниот дроб.Ги активира антиоксидантните системи во телото,Го стабилизира високиот крвен притисок итн.
  1.550,00 ден
  i h
  *
  *
  *