Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  RILASTIL MD AK-REPAIR 100+ EMULSION 50ml

  Производител: Istituto Ganassini
  Долготрајното и често изложување на сонце може да предизвика промени на кожата.Актиничната кератоза е пример на ваков тип на оштетување.Риластил АК рипеар течната емулзија е индицирана за превенција и како заштитен третман на актиничната кератоза (АК).Начин на употреба: протресето го шишето,аплицирајте на чиста кожа со лесна масажа до целосна апсорпција два пати дневно,наутро и во раните попладневни часови.Во случај на изложување на сонце,аплицирајте 30мин.пред да се изложите и повторувајте на секои два часа.Аплицирајте повторно после бањање или доколку интензивно се потите.Да не се користи на оштетена кожа и во случај на хиперсензитивност на компонентите што влегуваат во состав на емулзијата.
  1.310,00 ден
  i h
  *
  *
  *