Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  SYNERGY BETA CAROTENЕ 6mg X 60softgel caps.

  Производител: Al-Mak Flower, Inc.
  Бета-каротeнот е растителен пигмент од групата каротеноиди, а нашиот организам од него го создава витаминот А. Бета-каротинот е заслужен за многубројни важни функции поврзани со нашето здравје. Тој е еден е од најважните антиоксиданси и дејствува во борба против слободните радикали и е чувар на здравјето на нашите крвни садови и срцето. Зголемувајќи го имунитетот бета каротенот е значаен во борбата против акутни и хронични инфекции. Бета-каротинот врши заштита на телесните ткива од штетното влијание на УВ-зраците. Покрај тоа, неопходен е за создавање на пигменот меланин, смирување тегоби и помош при дегенерацијата на жолтата дамка.
  530,00 ден
  i h
  *
  *
  *