Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  SYNERGY FOLIC ACID + IODINE X 60softgel caps.

  Производител: Al-Mak Flower, Inc.
  Фолната киселина или витамин Б9 е неопходен витамин за секој поединец за нормално здравје и живот а особено се препорачува доколку жената е бремена или планира да остане бремена. Фолната киселина е значајна за многу важни процеси во нашиот организам, а посебно при делба, диференцијација и раст на клетките на ембрионот и фетусот. Јодот придонесува за нормална когнитивна и невролошка функција на организмот и учествува во производството на тиреоидните хормони и нормална функција на тиреоидната жлезда.
  431,00 ден
  i h
  *
  *
  *