Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  SYNERGY MULTIVITAMINS & MINERALS WITH LUTEIN X 60caps.

  Производител: Al-Mak Flower, Inc.
  MULTIVITAMINS & MINERALS WITH LUTEIN е супериона формула која ги содржи сите витамини и минерали неопходни за одржување на доброто здравје. Помага во метаболизмот на јаглени хидрати, масти и протеини. Витамините и минералите се природни материи кои му се потребни на нашиот организам за негов раст, развој и правилно функционирање. MULTIVITAMINS & MINERALS WITH LUTEIN содржи антиоксиданси – витамини и микроелементи во препорачани дневни дози и се употребува како превенција од некои заболувања и одредени здравствени состојби. Целта на нивната примена е да се надомести недостатокот што може да појави поради неквалитетна исхрана, или консумирање на храна со мали количини на витамини и минерали.
  652,00 ден
  i h
  *
  *
  *