Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  SYNERGY OMEGA 3 1000mg

  Производител: Al-Mak Flower, Inc.
  Synergy Omega 3 1000mg e 100% природен додаток на исхрана со концентрирано рибино масло богато со Омега 3 незаситени масни киселини (DHA и EPA) и витамин Е. Омега 3 масните киселини се есенцијални поради тоа што не можат да бидат создадени од нашиот организам и затоа мора да се внесуваат преку исхраната и преку додатоци на исхрана. Омега 3 масните киселини промовираат контрола на метаболизмот на мастите и придонесуваат за здрав циркуларен систем. Витамин Е како моќен антиоксиданс ја спречува оксидацијата на незаситените масни киселини и ги неутрализира слободните радикали. Омега 3 масните киселини поседуваат антиинфламаторно, антиаритмичко, антитромботично и вазодилататорно дејство.
  588,00 ден
  i h
  *
  *
  *