Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  SYNERGY OSTEOFIT FORTE X 60caps.

  Производител: Al-Mak Flower, Inc.
  Избалансирана комбинација на минерали и витамини неопходни за јакнење на коските и одржување на нивната структура. Тие се особено важни при превенција на остеопороза и остеопенија, кај забрзан раст на децата, трудници, спортисти, за време на менопауза и кај постари лица. Се препорачува за превенција и помош при остеопенија и остеопороза, профилакса и третман на рахитис и остеомалација, профилакса кај постоечки ризик за заболување предизвикано од дефицит на витамин Д3, помага во рехабилитација на скршеници и спортски повреди, нормална функција на имунолошкиот систем, нормална мусклулна функција, здрав раст и здрав развој на децата како и при намалено внесување на калциум, магнезиум, цинк, витамин Д3 и К2 преку исхраната.
  669,00 ден
  i h
  *
  *
  *