Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  SYNERGY SELENIUM 100mcg x 60tabl.

  Производител: Al-Mak Flower, Inc.
  Селенот е есенцијален минерал што се наоѓа во многу мали количества во организмот. Тој е од особено значење затоа што го зголемува имунитетот, има улога на антиоксиданс и се бори против оштетувањето и воспаленијата предизвикани од штетните слободни радикали. Освен тоа, игра и клучна улога во одржувањето на здравиот метаболизам.
  589,00 ден
  i h
  *
  *
  *