Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  TECNA PUDRA SO ANESTEZIN 120ml

  Производител: FITOFARM
  Содржи: цинк оксид,талк,анестезин,етанол,прочистена вода.Дејство:анестетик,благ адстрингенс,против чешање.Се користи за третман на кожни промени кои се манифестираат со чешање проследени со болка (сипаници,алергија,екземи,убод од инсекти).Се нанесува со вата директно на исчистена кожа,на местото каде што е потребно,на секои 12часа.Не смее да се употребува на очи.
  153,00 ден
  i h
  *
  *
  *