Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  ALPHASORB - C 500mg x 90 капсули

  Производител: NOW FOODS
  AlphaSorb-C е уникатна и патентирана не-киселинска форма на Витаминот Ц која содржи не-киселински минерални аскробати и природни состојки кои овозможуваат подобро апсорбирање во крвта и клетките отколку нормалната аскробинска киселина.Поради неутралната pH вредност на AlphaSorb-C, погоден е за луѓето кои имаат чувствителен желудник, не се јавува вознемирен стомак.
  1.386,00 ден
  i h
  *
  *
  *