Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  BETA - 1.3/1.6 - D - GLUCAN 100mg x 90 капсули

  Производител: NOW FOODS
  NOW Beta-1,3 / 1,6-D-Glucan (Бета-Глукан) е биоактивен јаглехидрат добиен од клетoчниот ѕид на Saccharomyces cerevisiae, познат како квасец.NOW Бета-Глукан се меша со маитаке печурки за дополнителна поддршка.Има улога во функцијата на здрав имунолошки систем.Поддршка на имунолошкиот систем,Поддржува нормална активност на имунолошките клетки.
  1.547,00 ден
  i h
  *
  *
  *