Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  CHOLINE & INOSITOL 500mg x 100 капсули

  Производител: NOW FOODS
  Холин и инозитол- најдобар извор на витамините Б7 и Б8.Холин и инозитол се дел од комплексот на Б-витамини кои учествуваат во формирање на клеточната мембрана и имаат клучна улога како невротрансмитери.Полезности:одржување на нормална функција на црниот дроб,нормален метаболизам на хомоцистеин и масти,Подобра спроводливост на нервните сигнали,Активирање на процесите на нервна активност: памтење, учење, внимание, меморија,расположение.
  1.209,00 ден
  i h
  *
  *
  *