Пребарување
Сите категории
    Menu Close

    D-MANNOSE 500mg x 120 капсули

    Производител: NOW FOODS
    Д-маноза-Поддршка при инфекции предизвикани од бактеријата Escherichia Coli.100% природен производ, ефикасен како антибиотик, без нус појави, Поддршка при уринарни инфекции,Поддршка при циститис,При инфекции на бубрезите,Поддршка при циститис поврзан со полови односи
    2.476,00 ден
    i h
    *
    *
    *