Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  FLUSH FREE NIACIN 250MG x 90 капсули

  Производител: NOW FOODS
  Содржи Inositol Hexanicotinate, форма на ниацин која полека се разложува во организмот а да обезбеди слободен ниацин.Тоа овозможува постепено негово ослободување без карактеристично црвенило кое многу луѓе не можат да го толерираат.Полезности:Нутритивно здравје,Ги штити нервите,Метаболизам на протеини, јагленохидрати и масти,Здрава циркулација,Одржување на здрави нивоа на холестерол.
  1.007,00 ден
  i h
  *
  *
  *