Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  GABA 500mg x 100 капсули

  Производител: NOW FOODS
  GABA-Подобра комуникација меѓу нервните клетки.GABA (гама-аминобутерна киселина) е не-протеинска амино киселина која функционира како невротрансмитер во човечкиот мозок.Невротрансмитерите се важни хемикалии за функционирањето на мозокот.Овие биолошки хемикалии го контролираат расположението, емоциите, вниманието, когнитивната функција и многу повеќе.Полезности:Придонесува за намалување на нивото на стрес,Поддршка при нарушена моторика и говор,При пореметување на вниманието,хиперактивност или ADHD, церебрална парализа и Паркинсонова болест.
  1.078,00 ден
  i h
  *
  *
  *