Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  GINKGO BILOBA 60mg x 60 капсули

  Производител: NOW FOODS
  Ginkgo Biloba- заштита на вашиот ум.Полезности:Го подобрува тонусот и еластичноста на сите крвни садови (од големите артерии како што е аортата па до најмалите крвни садови – капиларите) со што се подобрува циркулацијата во мозокот и екстремитетите.Ги ублажува пореметувањата во функционирањето на мозокот (ментална способност, помнење, концентрација),Поддршка при студени раце и нозе и вкочанетост-трнење,Ги ублажува мигрените.
  850,00 ден
  i h
  *
  *
  *