Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  INDOLE -3 - CARBINOL 200mg x 60 капсули

  Производител: NOW FOODS
  Indole-3-Carbinol е биолошки активен додаток кој има улога во нормализирање на метаболизмот на естрогенот и за намалување на ризикот од развој на малигни тумори и неоплазми.Позитивни ефекти:Спречува развој на вирусот на Herpes simplex,При ХПВ инфекција и за олеснување на симптоите при ПМС,Има антиестроген ефект,За спречување на неопластични заболувања кај женскиот репродуктивен систем,При мастопатија, ендометриоза и миом на матка,За нормализирање на нивото на хормоните кај жените.
  2.062,00 ден
  i h
  *
  *
  *