Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  L-OPTIZINC 30mg x 100 капсули

  Производител: NOW FOODS
  L-OptiZinc® е форма на комплекс на цинк со аминокиселина Метионин.Истражувањата покажаа дека овој производ подобро се апсорбира и се задржува подолго во споредба со други тестирани форми на цинк.Имунолошка поддршка,Висока биорасположлива форма,Супериорна клеточна заштита,Здрава кожа, коса и нокти.21% подобро задржување во организмот,24% подобра апсорпција од цинк оксид.
  965,00 ден
  i h
  *
  *
  *