Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  L - CARNITINE 500mg x 30 капсули

  Производител: NOW FOODS
  L-Carnitine -Поголема физичка издржливост.L-Carnitine е важен во помошта на секоја клетка да произведе енергија.L-Carnitine е основен за транспортот на масните киселини во клеточните реактори за производство на енергија (митохондрии), како и исфрлање на штетните остатоци на оксидацискиот процес надвор од клетките, спречувајќи акумулација на нус производите и продолжување на производството на енергија.
  1.093,00 ден
  i h
  *
  *
  *