Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  MAGNESIUM MALATE 1000mg x 180 таблети

  Производител: NOW FOODS
  Magnesium Malate е органска сол од магнезиум и јаболкова киселина која го подига енергетското ниво на организмот. Има голема растворливост во вода и висока апсорпција во однос на другите форми на магнезиум.Придонесува за нормално функционирање на нервниот систем,за нормална мускулна функција,за нормална ментална функција, за нормален енергетски метаболизам, за намалување на заморот и исцрпеноста, за одржување на здрави коски.
  1.739,00 ден
  i h
  *
  *
  *