Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  METHYL FOLATE 1000mcg x 90 таблети

  Производител: NOW FOODS
  Претставува патентирана природна форма на фолна киселина која се употребува за основните функции како што е нормална клеточна функција и синтеза на неуротрансмитерите,ДНК и крвните клетки.Methyl Folate е биолошки активнa, природнa форма на фолат кој се користи за фундаментални функции на организмот.Се препорачува за:Бремените и жените кои што планираат да забременат,Луѓе под стрес и депресија.
  1.709,00 ден
  i h
  *
  *
  *