Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  MAGNESIUM CITRATE with glycinate and malate x 90 меки капсули

  Производител: NOW FOODS
  Тројна комбинација:Magnesium Citrate, Magnesium Glycinate и Magnesium Malate.Магнезиум цитрат - Магнезиум цитратот за разлика од магнезиум оксидот има поголема расположливост (90%) поради што многу брзо се апсорбира и подобро се искористува во организмот.Магнезиум малат - органска сол од магнезиум и јаболкова киселина за која клинички е докажано дека смирува и дава енергија.Магнезиум глицинат - комбинација на магнезиум (50%) и амино киселина глицин која има многу добра искористливост.Ја контролира анксиозноста и несоницата, ја намалува психичката вкочанетост и го смирува и опушта телото.
  1.236,00 ден
  i h
  *
  *
  *