Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  OMEGA - 3 1000mg x 100 меки капсули

  Производител: NOW FOODS
  Високо концентрирано и прочистено рибино масло, со гарантирано чисти износи во нивната природна форма.Единствена молекуларно дестилирана без присуство на тешки загадувачи.Оmega-3 е есенцијална масна киселина неопходна за целокупното здравје и за растот и развојот низ сите фази на животот на човекот.DHA/EPA:Придонесува во одржувањето на нормален крвен притисок,одржувањето на нормално ниво на триглицериди во крвта,одржувањето на нормална функција на срцето.
  769,00 ден
  i h
  *
  *
  *