Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  ORALBIOTIC x 60 лозенги

  Производител: NOW FOODS
  NOW® OralBiotic -Прв орален пробиотик, го содржи природниот пробиотски организам Streptococcus salivarius BLIS K12.OralBiotic BLIS K12® успешно ја колонизира усната шуплина на сметка на други бактерии,промовирајќи го оралното здравје.OralBiotic испорачува 1 милијарда корисни бактерии директно во усната шуплина.Претставува единствен и потполно нов концепт на додаток во исхраната за рамнотежа на микрофлората во усната шуплина.
  1.442,00 ден
  i h
  *
  *
  *