Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  RHODIOLA 500mg x 60 капсули

  Производител: NOW FOODS
  Позната како “златен корен”, Rhodiola е моќен адаптоген од непроценлива вредност - има способност да го зголеми капацитетот на организмот да се прилагоди на стресни влијанија и помага повторно да се воспостави рамнотежа во организмот.Полезности:Телесни перформанси – физичка издржливост и опоравување,Ментални перформанси – бистрина на мислите и меморија,Кардиоваскуларни болести, аритмија,хипертензија,Емоционално здравје – промена на расположение, депресија, несоница,сексуално здравје.
  1.544,00 ден
  i h
  *
  *
  *
  Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија
  Слика на GINKGO BILOBA 60mg x 60 капсули

  GINKGO BILOBA 60mg x 60 капсули

  Ginkgo Biloba- заштита на вашиот ум.Полезности:Го подобрува тонусот и еластичноста на сите крвни садови (од големите артерии како што е аортата па до најмалите крвни садови – капиларите) со што се подобрува циркулацијата во мозокот и екстремитетите.Ги ублажува пореметувањата во функционирањето на мозокот (ментална способност, помнење, концентрација),Поддршка при студени раце и нозе и вкочанетост-трнење,Ги ублажува мигрените.
  850,00 ден