Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  SELENIUM 100mcg x 100 таблети

  Производител: NOW FOODS
  Селенот е есенцијален минерал што се наоѓа во многу мали количества во организмот. Човечкиот организам содржи приближно 20мг селен и заедно со цинкот, калциумот и калиумот влегува во состав на повеќе од 200 ферменти и хормони.Позитивни ефекти:Антиоксидативна заштита Поддршка на тироидната жлезда,Јакнење на имунитетот,Влијае врз репродуктивното здравје,За одржување на здрава коса и кожа.
  725,00 ден
  i h
  *
  *
  *