Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  SERRAZIMES 20000 Units of Activity x 90 капсули

  Производител: NOW FOODS
  Протеолитички ензим со силно антинфламаторно и антиедематозно дејство кој има способност да го блокира ослободувањето на амините кои предизвикуваат болка во инфламаторното ткиво.Ја ублажува болката под дејство на медијаторите на болка,Ја олеснува елиминацијата на инфламаторен едем,Ја подобрува микроциркулацијата,Го разводнува мукусот.
  1.675,00 ден
  i h
  *
  *
  *