Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  UBIQUINOL CoQH-CF 50mg x 60 меки капсули

  Производител: NOW FOODS
  Ubiquinol е редуцирана, активна форма на коензим Q10, која има 3-8 пати поголема апсорпција од обичниот CoQ10. Ubiquinol е најсилниот познат растворлив во масти антиоксидант и има клучна улога во создавањето на клеточната енергија.Кардиоваскуларно здравје,Моќен антиоксидант,Супериорна биорасположливост.
  2.587,00 ден
  i h
  *
  *
  *