Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  VITAMIN B-2 100mg x 100 капсули

  Производител: NOW FOODS
  Витамин Б-2-за раст и енергија.Рибофлавинот има клучна улога во претварањето на аминокиселините и мастите во аденозин-трифосфат (ATP), кој му ја дава потребната енергија на телото.Полезности:Превенција на мигрена,ја потикнува концентрацијата,ги превенира кожните заболувања (акни,дерматитис, егземи),при улцерозен стоматит.
  805,00 ден
  i h
  *
  *
  *