Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  VITAMIN D-3 1000 IU x 180 таблети

  Производител: NOW FOODS
  Витамин Д-3-моќен сончев витамин.Витаминот Д-3 е важен за метаболизмот на калциум и фосфор, што ја промовира ресорпција на овие минерали од цревата и овозможува нивно складирање во коските. Потребен е за правилен раст на коските и забите, како и за мускулите и нервните ткива.Витаминот Д-3 помага во заштитата и лекувањето на многубројни заболувања како некои видови рак (на дојката, на простатa и дебело црево), мултиплекс склероза и Алцхајмеровата болест.Поддршка на имунолошкиот систем.
  848,00 ден
  i h
  *
  *
  *