Пребарување
Сите категории
  Menu Close

  VENOTON CREAM 100ml

  Производител: FITOFARM
  Венотон крем за вени е комбинација на екстракти од семе на див костен,корен на шимшир,готу кола и троксерутин.Активните компоненти на овие растителни екстракти ги ублажуваат или отстрануваат тегобите настанати поради пореметување на циркулацијата во вените на нозете.Венотон крем ги зајакнува венските крвни садови,ја намалува напрегнатоста и пропустливоста на капиларите,ја забрзува венската циркулација и го отстранува чувството на замор и тежина во нозете.Кремот се нанесува рамномерно во тенок слој,наутро и навечер на чиста кожа,на болните места на нозете со благо масирање од долу кон горе се до потполно впивање.
  206,00 ден
  i h
  *
  *
  *